Şehit Erdal Bolat MTAL'nin Geleneksel İftar Programı Coşkuyla Gerçekleşti

Şehit Erdal Bolat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının bereketini ve paylaşma ruhunu temsilen bir araya gelerek geleneksel iftar programının ikincisini gerçekleştirdi. Renkli ve samimi atmosferde gerçekleşen bu özel etkinlik, öğrencilerin, öğretmenlerin, velilerin ve şehit yakınlarının bir araya gelmesine vesile oldu.

Şehit Erdal Bolat MTAL'de düzenlenen iftar programına katılım oldukça yoğun oldu. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler, Ramazan'ın manevi atmosferini yaşamak ve birlikte iftar yapmanın mutluluğunu paylaşmak için bir araya geldi.
Masalarda hoş sohbetlerin dönmesi, birlik ve beraberliğin simgesi oldu. Oruçlar, birlikte yenilen iftar yemeğiyle birlikte açıldı. İftar sonrası, program, dualar ve ardından okulumuz din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Harun UÇMA’nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.
Yapılan iftar etkinliği bizlere, "Ramazan ayının, bizlere birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını yeniden hatırlatan önemli bir zaman dilimi olduğunu hatırlattı.” Yapılan masabaşı sohbetlerinde, “Okulumuzda ikincisi düzenlenen ve bu yıl 150 kişinin katıldığı iftar programını her yıl düzenlemek gerekliliğinin bilicinde olarak öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi bir araya getirerek bu özel atmosferi paylaşmayı sağlamalıyız.” cümlelerini sıklıkla duymak bizleri mutlu etti. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda birlik ve beraberlik duygularını pekiştirir.
Katılımcıların memnuniyetle ayrıldığı bu anlamlı etkinlik, Şehit Erdal Bolat MTAL'ın birlik ve beraberlik içindeki güçlü topluluk yapısını bir kez daha ortaya koydu. Ramazan'ın manevi atmosferi altında gerçekleşen bu iftar programı, herkesin yüzünde tebessüm bıraktı ve unutulmaz anılarla dolu bir 29-03-2024akşamı geride bıraktı.

Yayın: 29.03.2024 - Güncelleme: 29.03.2024 14:30 - Görüntülenme: 97