Eyl

Ahilik haftası ilçe programı okulumuzda 21 Eylül 2023 Perşembe günü saat 11.00'de yapılacaktır.

May

Mayıs ayının ikinci pazar günü olan anneler gününü Atatürkçü Düşünce Kulübü öğretmenleri Nurşen GENÇ, Fahrettin SÖYLEMEZ öğretmenlerimiz okulumuz öğretmenlerine ve yardımcı personellerimize kupa hediye ederek kutladılar. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. Emeği geçen öğretmenlerimiz teşekkür ederiz.

May

Kütüphane Haftası etkinliği kapsamında Şehit Erdal Bolat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kültür Edebiyat ve Kütüphanecilik Kulübü öncülüğünde, kütüphanelerden daha fazla yararlanılmasının önemine vurgu yapmak, okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, öğrencilerdeki kitap sevgisini arttırmak amacıyla öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla bahçede kitap okuma etkinliği gerçekleştirilmiştir. Okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Dilek EKİCİ  tarafından kaleme alınan   “DELİLİ “  romanıyla ilgili öğrencilerle söyleşi yapılmıştır.

May

8  Mart Dünya Emekçi  Kadınlar Günü’nde Şehit Erdal  Bolat Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi   Okul Müdürü  Cemil UMAR tarafından bayan öğretmenlere karanfil  hediye  edilmiştir. Okulun Medeniyet  ve Demokrasi Kulübü; kadının toplum içindeki yeri ve önemini vurgulamak, kadına yönelik şiddeti önlemek, daha uygar ve  sağlıklı bir toplum için kadının önemini  vurgulamak amacıyla  yapılan program oldukça ilgi görmüştür.  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ‘nün nasıl ortaya çıktığı  ile ilgili  günün anlam ve  önemini belirten konuşma 11 Elektrik  sınıfı öğrencilerinden   Mehmet Yusuf YILDIZ  tarafından yapılmıştır. Yine kulüp öğrencileri tarafından pano hazırlanıp öğretmenlere ve kız öğrencilere günün anısına şans bilekliği hediye edilmiştir.

Nis

Avrasya Gazetesi yazarı Cihat DÜNDAR’ın sorularını yanıtlayan Dilek Ekici Delili isimli kitabı üzerine değerlendirmelerde bulundu. Edebiyat dünyasındaki her yazarın kendisinde bir iz bırakabildiğini öğrendiğimiz Dilek Ekici, Delili isimli kitabın içeriğini ve okuru bekleyen sürprizleri anlattı. Yeni kitap müjdesini veren Dilek Ekici daha sonra bir de itirafta bulundu: Kitapta çokça deli var. Fakat hangimiz akıllıyız ki?

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü programı okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

Muhasebe öğretmenleri il zümre kurulu ve Samsun S.M. Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen "Muhasebede Dijitalleşme ve Mesleki Gelişim " konulu konferansa

okulumuzu temsilen 20 öğrenci ile katılım sağladık.

Mrt

Girişimcilik haftası kapsamında Muhasebe öğrencilerimiz 19 mayıs ilçemizde evini satarak gül yetiştiriciliğine başlayarak dünyaya gül ihracatı yapan Hanife Hanım'ı ziyaret ederek, girişimcilik ve tarımda şirketleşme konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Mrt

Okulumuzda 02.03.2023 Perşembe günü deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Yapılan tatbikat ile öğrencilere deprem öncesinde, deprem anında ve deprem sonrasında yapılması gerekenler konusunda bilgiler verildi.

Öğrencilerimiz tatbikatı çok kısa bir sürede tatmamlamıştır.

Şbt

Okulumuzda 1. dönemi şubeler bazında en başarılı öğrencilerle belgelerinin verildiği karne törenimizle tamamladık. Öğrencilerimize başarılı bir 2. dönem için iyi tatiller dileriz.

Cumhuriyetimizin 99.yılını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmeni Ercan Azim tarafından öğrencilerimize "Verimli Ders Çalışma Yöntemleri" semineri verilmiiştir. Yapılan etkinliğin sunumu ektedir.

/meb_iys_dosyalar/55/02/766841/dosyalar/2022_10/18114608_VERIMLI-DERS-CALISMA-2022-2023.ppt