Haz

2021-2022 yılında hayata ve üst öğrenime umutla  hazırladığımız 12. Sınıf öğrencilerimizin  mezuniyet   programı büyük bir coşku ile gerçekleşti.Gençlerimizin heyecanı ve  gözlerindeki mutluluk   duygulandırdı.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Serhat Murat KARAGÖL ve Mesleki Eğitim İlçe Şube müdürümüz sayın Uğur MENEKŞE' ye duygu dolu  gurur günümüzde öğrencilerimizin, bizlerin ve velilerimizin  heyecanını  paylaştıkları için teşekkür ederiz.

Gençlerimize başarılar dileriz.

Ayşe ÇELEBİ

Müdür V.

May

Mesleki Eğitimi ve Yaygınlaştırma Projesi (METYAP) kapsamında mesleki eğitimde yeni gelişmeler ve bu gelişmelerin işletmeler açısından faydalarının aktarıldığı, İşyeri Tabanlı Mesleki Eğitim Daire Başkanı Süleyman AKGÜL ile yapılan toplantıya Okul Müdürümüz Ayşe ÇELEBİ katıldı.

May

Bilinçli Tüketici Bilinçli Nesiller Projesi'nin Protokol İmza Töreni kapsamında 24.05.2022 Salı günü yapılan Samsun Ömer Halis Demir Konferans Salonunda Okul Müdürümüz Ayşe Çelebi toplantıya katıldı.

May

Okulumuz "Avrupa Mesleki Beceriler Haftası" kapsamında 16-17 Mayıs Samsun Mesleki Beceriler Fuarında yerini aldı. "Inviting to Green" (Yeşile Davet) adlı proje ile arıcılık açısından Avrupa'da ormanların %30'unu kaplayan Macar Akasyası fidanı yetiştirilerek fuarda sergilendi. Projenin tüm aşamasında emekleri olan ve projeyi yürüten  Muhasebe Öğretmenimiz Hasan Baysal, Macar Akasya fidanının yetiştirilmesini sağlayan Tarih Öğretmenimiz Fahrettin Söylemez, fikir ve desteklerini sunan Okul Müdürümüz Ayşe Çelebi başta olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi teşekkür ediyoruz.

May

İş Sağlığı ve Güvenliği haftasında İş Güvenliği kültürü oluşturmak amacıyla okulumuz Fizik Öğretmeni aynı zamanda İş güvenliği Uzmanı Nurşen Genç tarafından iş güvenliği eğitimi verildi. Afete Hazırlık kulübü öğrencilerinden bir ekip oluşturularak okulumuzdaki tehlike ve riskleri belirleme amacıyla saha gözetimi yapıldı. Öğrenciler temsili iş güvenliği uzmanı olarak görev yaptı. Yapılan etkinliklerin sonunda oluşturulan ekip tarafından öğrencilere iş güvenliği eğitimi sertifikaları dağıtıldı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Round pushpinNasıl başvurabilirim?

Round pushpinBaşvuru koşulları neler?

Round pushpinDiploma süreci nasıl işliyor?

Round pushpinSağladığı avantajlar nelerdir?

Ock

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne (MTEGM) bağlı okullar arasında İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Âkif ERSOY'u Anma Günü kapsamında "Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet" temasıyla düzenlenecek olan "Şiir Yarışması" etkinliğiyle İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Günü ve yüreği vatan, millet sevgisiyle yoğrulmuş, kahramanlık sembolü, büyük fikir adamı Mehmet Âkif ERSOY'u anmak ve öğrencilerimizde millî manevi ruhu yansıtmak ve yaşatmayı amaçlamıştır.

Ara

Okulumuzda mesleki eğitim merkezi açılmıştır. Okulu 4 gün işletmeye 1 gün okula gelerek kalfalık, ustalık belgesi alabilir, lise mezunu olabilirsiniz. İşyeri açma belgesi alabilir ve meslek sahibi olabilirsiniz.

Eyl

16 Eylül Perşembe 12. Sınıf öğrencilerimiz için il geneli Hazır Bulunuşluk Sınavı (HBS) yapılacaktır. Bu sınav okullarımızda SAMGİS portalı üzerinden kitapçıkların çıktısı alınarak uygulanacaktır.

Haz

Birey ve Ailelere yönelik Afet Bilinci Eğitimi yayınlanmıştır. Değerli velilerimiz ve öğrencilerimiz ilgili videoları aşağıda verilen linklerden izleyebilirsiniz.